Gość rades16 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Http://img179.imageshack.us/my.php?image=usd5hl7.jpg Mam takie coś tylko ze troche bardziej po lewej stronie co z tym robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rades16 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Kurde nie ten link wklejiłem http://skateczersk.ovh.org/images/photoalbum/osa_piszczel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam! Nie napisał Pan, czy powstanie zmiany miało związek np. z urazem. Niemniej jednak powinien Pan niezwłocznie udać się do specjalisty ortopedy, który po zbadaniu oraz zleceniu badań dodatkowych będzie mógł zaplanować leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Witam, wlasnie taka sama zmiane na nodze na piszczeli lekarz wyslal mnie na usg tkanek miekkich. Zmiana najprawdopodobniej powstala w wyniku urazu przewrocilam sie na rowerze. Zmiana ta jest juz ponad miesiac...jednak nie ma tam zadnego siniaka ani krwiaka. Co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi