Gość Ramo Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Witam. Mam 17 lat 2-3 miesiace temu mialem dziwna sytuacje. Lezac wieczorem w lozku cos dziwnego stalo sie z moim czlonkiem. Zrobil sie bardzo maly (jakby znaczna jego czesc cofnela sie w glab ciala) i twardy (jak we wzwodzie lecz maly). Taka sytuacja powtorzyla sie kilka razy np. pod prysznicem. Czasami tez w ciagu dnia w stanie spoczynku poprostu twardnieje ale po jakims czasie wraca do normy. Czym moze to byc spowodowane ? Moze to miec zwiazek z tym ze jest zima i czesto przebywam na podworku na mrozie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Witam! Opisane zjawisko jest reakcją prącia na obniżoną temperaturę otoczenia. Nie powinien mieć Pan powodu do niepokoju. W razie wątpliwości proszę udać się na wizytę do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RAMO Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 To ze jest maly to juz sie zdarzalo i wiem ze to reakcja na temperature ale zaniepokoilo mnie to ze byl bardzo twardy. Czy jest mozliwa az tak gwaltowna reakcja na temperature ze czlonek kurczy sie do rozmiaru 2-3 cm ? I czy moze tak zareagowac tez na wysoka temperature ? bo zdarzylo mi sie tak tez pod prysznicem gdzie woda byla ciepla lub np w lozku gdzie tez nie bylo zimno. Czy w okresie dojrzewania takie zjawisko moga wywolac hormony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Dla zainteresowanych tak mogą wyglądać choroby penisa zdjęcia, objawy http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi