Gość Joasia Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 W poniedziałek miałam zabieg szczeliny odbytu (zastrzyk z botoxu) i jestem na lekach przeciwbólowych z codeina,wszystko byłoby ok do czasu kiedy nie poszłam oddac stolca:( ból okropny (jakby coś pękło i zaczęła kapac krew:) może jest ktoś kto przechodził przez to i czy to jest normalny objaw? Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość helen Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Ja tez mialam ten zabieg dwa tygodnie temu i tez mam bol jak sie wyprozniam juz sama nie wiem czy to przejdzie czy tak juz zostanie.Mam isc do kontroli ale nawet nie wiem kiedy bo powiedzieli ze musze czekac na list ze szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi