Gość Ananasek33 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam Od roku mam długie cykle-ponad 60 dni, w dodatku krwawienie jest bardzo obfite, byłam już u lekarza-miałam zrobione usg na którym były widoczne liczne pęcherzyki początkowe. prawy jajnik zwrócony do zatoki douglasa, na szyjce pojedyncze torbiele nabotha,, wynik TSH w normie, badania krzepliwości krwi również w normie.Dodam że mam 33 lata i jeden poród za sobą, lekarz nie wie co zrobić sugerował łyżeczkowanie ale zaraz stwierdził ze nie nadaje się a poza tym endometrium jest w normie,obecnie biorę rutinoscorbin wapno i folik- szczerze to nie wiem po co to (może ktoś odp) jakiś czas temu przeszłam zabieg laparoskopowego wycięcia pęcherzyka żółciowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ananasek33 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 pomocy bo juz nie wiem co mam zrobić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roser Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 a zawsze miałas takie cykle? Czy po porodzie tak Ci się zrobiło? I czy miałaś robione badania hormnów płciowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ananasek33 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Po porodzie mi tak się zrobiło, miałam tylko wykonane badanie TSH i nic więcej, obecnie lekarz przepisał mi lek Qlaira....zgodziłam się bo nie miałam wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi