Gość Mario Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Dzień dobry! Mam problem z kręgosłupem w odcinku lędźwiowym, byłem u lekarza, miałem robione prześwietlenie oraz tomografię komputerową. Diagnoza: obustronna spondyloliza kręgu L5 bez kręgozmyku. Jako zalecenie dotałem odpoczynek. W jaki sposób się to goi ? W związku z tym że jestem sportowcem zależy mi żeby całkowicie wyleczyć tą przypadłość. Na jak długo powinienem odstawić treningi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tenisista Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam. Napisz co z Twoją przypadłością wydarzyło się w ciągu roku...mam podobną przypadłość, z tymże łuk L5 pękł mi z jednej strony u nasady...podobnie jak ty jestem wyczynowym sportowcem - tenis mnie tak załatwił. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi