Gość Adamos Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Mam 15 lat. Widziałem jakieś stare wątki, sprzed 2 lat, że 17latek chodził ze ściągnietym napletkiem, tak mu zostało i jest dobrze.. ja nie wiem czy mam stulejkę, bo nie byłem u lekarza, choć wybieram się ale jakoś to nie wychodzi :P wiem tylko, że samoistnie napletek mi nie schodzi, muszę mu pomóc ręką, stwarza się fałd skórny pod żołędzią i nie wiem co to oznacza.. ale.. zdarza się tak, że po dobrym nawilżeniu, napletek chowa się gdzieś i wygląda tak jak obrzezany, chciałem nawet tak zostawić, ale żołędź wyschła, wędzidełko jakby spuchło i nic z tego nie wyszło.. co o tym myślicie? ** Proszę o odpowiedź, dzięki i pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam! Twój opis nie wskazuje na występowanie nieprawidłowości. Najprawdopodobniej budowa narządów płciowych jest prawidłowa. Dla pewności powinieneś porozmawiać o swoich problemach z rodzicami i jeśli zajdzie taka potrzeba udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAMOS Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nie no.. z rodzicami nie bede o tym rozmawiał, jakoś muszę wymknąć się do lekarza :D xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi