Gość Kakos Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Witam wszystkich od jakiegoś czasu mam problem z powierzchnią żołędzia a dokładnie schodząca skóra miejscowe zaczerwienienia i pęcherzyk ale nie widać z czym ma ok 2mm. Nie byłem jeszcze u żadnego lekarza i chciałem się tutaj spytać o pomoc.Wszystko zaczeło się ok tydzień po braniu antybiotyków (przez tydzień brałem potem tydzień przerwy i znowu tydzień brałem) Dodam jeszcze że mam 15 lat jeżeli to potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam! Istnieje prawdopodobieństwo wystąpienia grzybicy prącia. W celu potwierdzenia diagnozy należy udać się do urologa bądź dermatologa. Lekarz po zdiagnozowaniu przyczyny dolegliwości wdroży odpowiednie leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi