Gość Wystraszony20 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Witam. Od kilku miesiący dokucza mi ból który występuje tylko podczas siedzenia. Przy staniu chodzeniu wszystko jest ok. Na początku ten ból był bardzo silny teraz jest słabszy ale występuje nonstop przy siedzeniu, tak jakby od nacisku ciężaru ciała. Badania urologiczne wszystko niby ok, byłem u ortopedy niby też ok mam mieć prześwietlenia. Moja praca jest siedząca wiec to bardzo przeszkadza. Ból trudno zidentyfikować ale jest to jakby ucisk jakiegoś przewodu bolesny. Występuje jakby w lewej pachwinie-lewej stronie wzgórka łonowego obok prącia i tam jakby lekko opuchnięta skóra jest. Bardzo prosze o pomoc moze cos takiego ktoś doświadczył bo nie moge sobie poradzić z tym a niby wszystk jest ok... Co to może być ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wystraszony20 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jeszcze mam pytanie dodatowo czy może to być związane moze z kamieniami nerkowymi ? i uciska akurat w tej pozycji moczowód ?? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi