Gość ktos123 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam mam 20 lat i mam pytanie. chce uprawiac seks z moja dziewczyna jestem prawiczkiem ale jest problem. Gdy czlonek jest w stanie spoczynku moge normalnie napletek ściągnąć ale gdy juz *stoi* nie mogę ściągnąć dochodzi do jakiegoś momentu i nie chce poza żołądz. w czym problem.? w wędzidełku? dodam ze jest troche wykrzywiony ale nie tak bardzo lekko pewnie od masturbacji bo czesto to robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Mam 19 lat i podejrzewam u siebie stulejke. podczas spoczynku napletek bez problemu schodzi z zoledzia , natomiast w trakcie wzwodu aby zszedł muszę pomóc sobie palcami, napletek schodzi jednak wał skorny chowa sie pod zoledziem i po chwili znowu sam sie nasuwa na zoladz. czy uniemozliwi mi to udany stosunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi