Gość M.K. Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jestem mężczyzną, mam 20 lat, utrzymuje sie u mnie krwinkomocz, badania dają wynik do 10 erytrocytów świerzych w polu widzenia, wyługowane w normie albo nie uwzględnione w badaniu (brak?), reszta normalnie, żadnych dolegliwości, bóli, swędzenia ani nic, dostałem skierowanie do urologa, urolog zrobił USG, wszystko wyszło dobrze i odesłał mnie do nefrologa. Czy to możliwe że erytrocyty świeże brałyby się z nerek? Czy i nefrolog nie odeśle mnie spowrotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 tak moja curka co ma 4 lata ma od 50 do 100 erektrocytuw i co to ty jeszcze nie masz duzo i ma nie wydolnosc nerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monika Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 nie zawsze kref w moczy znaczy nerki to moze byc pencherz albo stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi