Gość oldsoul Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Biegam od kwietnia 2012 roku. 1 Listopada podczas treningu nastąpił ból w prawym boku pod żebrami, który uniemożliwił bieganie. Od tego czasu zawsze w tym samym czasie pojawia się ten sam ból w prawym boku, zaraz pod ostatnim żebrem ( nie umiem go dokładnie zlokalizować, ugniatanie nie powoduje dodatkowego bólu itd.). Podobnie jak kolka jednak nie przechodzi. Badałem wszystko: 2x USG wszystko w idealnym porządku, badania krwi ogólne i próby wątrobowe w idealnym porządku. Ból nadal nie ustępuje podczas wysiłku. Pojawia się po około 15 minutach biegu w zależności od tempa. Ostatnio nawet odczuwalny podczas pływania na basenie. Biorę magnez, to jednak nie przynosi efektów. Wydaje mi się że pomaga doraźnie 1 tab. no-spy 30 minut przed treningiem. Jednak to tylko doraźnie... Proszę o pomoc, męczę się z tym już bardzo długo. Lekarze nie potrafią pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Mam identyczne bóle, badania również nic nie wykazują, a bol pojawia sie przy wysilku, zawsze podczas biegu, podczas szybszego spaceru. W okolicach zebra, po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oldsoul Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 No dokładnie to samo, czego próbowałaś ? ja brałem magnez ale nic to nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość re Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 U mnie również to samo, może to miesnie brzucha, już sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kd Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Mam to samo. Przerzucilem się na orbitrek bo można było zwariowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Mam tak samo, zrobiłem chyba już wszystkie możliwe badania i nie wyszło nic. Bardzo jestem ciekaw co to jest, bo nawet przy chodzeniu mnie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ann Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Czy ktoś wie cokolwiek na temat tego bólu? Diagnozowałam, pytałam, próbowalam na wszystkie sposoby.. nic nie pomaga, żadnych wskazówek, żeby to wyleczyć, wszystko zdrowe, w normie prawidłowo, a męczę się z tym bólem podczas biegania już od roku. Może ktokolwiek miał ten problem i w jakikolwiek sie go pozbył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Patrząc przez pryzmat swoich przypadłości może mieć to związek z kręgosłupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kolejny Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Ponawiam temat. Mam podobne objawy, może ktoś komu udało się to rozwiązać zajrzy tu ponownie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Mam to samo a zaczęło , się od siłowni dokładniej suwnicy. Ciężki temat 😒 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi