Gość Olgierd Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam wszystkich. Od pewnego czasu mam pewien problem jak już zapewne wszyscy wywnioskowali z penisem i to od kilku dni. Mianowicie po jednej z masturbacji - którymi raczę się raz, może dwa w tygodniu, jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie - w czasie której jak mi się wydawało nie wydarzyło się nic nadzwyczajnego pojawił się problem kłucia w żołędziu penisa. Kłucie to co dziwne nie jest silne czy jakkolwiek nie sprawia bólu, jednak naprawdę irytuje i przede wszystkim martwi mnie. Odczuwam to po lewej stronie żołędzia, bardziej przy nasadzie, jakby w ciele, przy lekkim ucisku towarzyszącemu na przykład *strząchnięciu* penisa po oddaniu moczu czy myciu go. Dodam, że parę chwil po rozpoczęciu masturbacji przestaję odczuwać ten dyskomfort, nie ma go także dłuższy czas po skończeniu roboty. Nie wiem czy to istotne, ale mój penis jest lekko skrzywiony w lewą stronę, a sam mam 16 lat. Nie uśmiecha mi się wizyta u lekarza, ale też nie chciałbym nabawić się czegoś przez ignorancję. Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Właśnie mam taki sam problem jak i Ty w tym momencie i nie wiem co z tym zrobić ani nie wiem jaka jest tego przyczyna, bo zmian naskórnych nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Dowiedzieliście się co wam jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Podobnie jest u mnie czy można prosić kogoś o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi