Gość andrzej95 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z całkowitym *wysraniem się* od około dobrego tygodnia. Wcześniej miałem ten problem po tanich czipsach z biedronki i żelkach piankach,ale przechodziło po kilku wizytach na tronie. Wygląda to tak,że np. dziś już z 6x bylem w toalecie po szkole od 15 do 21, obecnie czuje,że czeka mnie dziś jeszcze co najmniej 2 wizyty w toalecie. Poczytałem troszkę opinie i zacząłem dziś pić kawę (podobno pomaga**) oraz jeść owoce typu mandarynki,banany itd. Podobno czopki sa dobre i gorzka sól? Soków dziennie zbyt dużo nie pije,ale myślę,że ponad litr będzie. Co polecacie mi zrobić? jakieś domowe sposoby czy coś z apteki? Dodam jeszcze,że jak już siedzę na tronie to muszę się troszkę namęczyć żeby wydalić malutkiego boba i to wszystko,a czuje,że większy bob siedzi we mnie. *am jeszcze 1 problem,podejrzewam,że ściśle związany z problemem,który opisałem wyżej.. pot w okolicach odbytu. przez siwe spodnie miałem jak by leciutkie *przebicia*zmoczenia jak bym siadł na coś mokrego.. ale nic nie smierdziało... do tego częste gazy... Nie mam zamiaru jeszcze korzystać z porady lekarza. Dzięki z góry za pomoc w tej nie ciekawej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 odstaw chrupki żelki itp smieciowe żarcie bo wykonczysz sobie żołądek i jelita a to twój organizm pamiętaj jesteś tym co jesz kefir owoce warzywa surowe(jabłka ) pozwolą się wypróżnić dokładnie mięso najlepiej pieczone suszone śliwki są dobre i zmiękczą ci klocka jesteś zapewne bardzo młody więc warto o siebie zadbać i zamiast chipsów kup sobie w biedronie słonecznik czy orzeszki tylko unikaj przypraw smakowych to syfffff powodzenia i jak dalej będziesz miał problemy ciśnij do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewcia Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Łykaj żelazo w tabletkach ,kupa murowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ANDRZEJ95 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 witam ponownie, minelo juz poltora miesiaca i dalej mam ten problem. jadlem platki conajmniej 1x dziennie przez jakies 2 tygodnie i niby na poczatku bylo cos lepiej,ale na dluzsza mete nic nie pomaga. owoce tez niezbyt pomagaja. cisnie mnie zawsze z rana, lecz i tak gdy zejde z klopa to mam uczucie ze *cos tam* jest. popoludniu rowniez cisnie i na wieczor. moze pora juz isc do lekarza rodzinnego? bo juz nie wiem co robic. przed ta sytuacja na klopa rano chodzilem moze 1x w roku,a teraz codziennie od miesiaca ponad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi