Gość Jagoda Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam serdecznie, Od kilku dni boli mnie lewe kolano po zewnętrznej stronie. Ból czuję tak między szparą stawową, dołem kolana po lewej stronie i na górze też po lewej stronie. Ten ból po prostu jakoś się rozchodzi po kolanie. 3 lata temu stwierdzono u mnie chondromalację stawów kolanowych i boczne przyparcie rzepek. 16 lat jeździłam konno i teraz już od 1,5 roku nie jeżdżę. Obecnie nie jeżdżę i unikam sportów. Co to moze być? Nie doznałam żadnego urazu. Może to chondromalacja się pogłębiła? Sama już nie wiem, to jest upierdliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Witam! Najbardziej prawdopodobną przyczyną wystąpienia dolegliwości bólowych jest większe zaawansowanie zmian stwierdzonych trzy lata temu. Oczywiście nie można wykluczyć innych przyczyn dolegliwości takich jak np. uraz. Powinna Pani udać się na wizytę kontrolną do specjalisty ortopedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi