Gość problem Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Mam nadmierną ilosć gazów w jelitach, częste bóle brzucha, ucisk jelit, biegunki, burczenie w brzuchu, dziwne odgłosy niezaleznie od pory dnia. Straszny dyskomfort. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość problem Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 chciałam dodać, ze w ciagu 4 miesiecy schudłam 5 kg i odczuwam jakby pulsowanie żołądka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam! Opisane dolegliwości mogą mieć zarówno podłoże czynnościowe jak również mogą być związane ze zmianami w obrębie przewodu pokarmowego. Niepokojąca może być również utrata masy ciała bez stosowania diety. W celu diagnostyki przyczyny dolegliwości powinna Pani udać się do lekarza rodzinnego, który w razie konieczności wystawi skierowanie do poradni gastroenterologicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość problem Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 dziękuje za odpowiedz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Od 3 lat stwierdzono u mnie nadwrażliwość jelita grubego terz mam silne boleści brzucha, burczenie w nim i silne rozwolnienie nawet do 5-7 razy dziennie. Robiłam wszystkie badania i jest ok. Wychodząc z domu biorę laremid tj 3,4 tabletki w tygodniu i to mi pomaga już się chyba od niego uzależniłam. czy branie tak często tego leku może spowodować skutki uboczne? i co innego może mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi