Gość Katarzyna Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Mam pytanie do Państwa , Mój Mąż prawdopodobnie cierpi na ucisk zrostu po operacji kręgosłupa lędźwiowego. Moje pytanie brzmi , czy na zdjęciu MRI (rezonans) pokaże ten zrost który uciska ? czy zdjęcie nie pokazuje tego typu rzeczy. Bo mąż ma już termin. A i lekarz nam powiedział , że zrostów nie da się wyleczyć?? to prawda czy absurd? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam. Jestem po dwóch operacjach kręgosłupa i wiem na pewno, że zrostów się nie wyleczy. Można je usunąć jedynie operacyjnie, ale nigdy nie mamy 100% szansy że nie pojawią się znów. Co do umiejscowienia zrostów RM powinien pokazać gdzie jest ucisk. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi