Gość rogodbuyt Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Witam mam dosć poważny jak dla mnie problem na imprezie ostro zakrappianej kumple dla żartów wsadzili mi poroże jelenia (końcówke ta cieńka ) ale moje pytanie jak wyjmowałem to mnie bolało odbyt nie zacisnał sie jak zawsze potem była krew czy moge miec jakies bakterie z tego rogu w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witam! Obecność krwi sugeruje, że podczas penetracji doszło do naruszenia ciągłości tkanek. Istnieje prawdopodobieństwo zakażenia rany. Powinien Pan udać się do specjalisty chirurga bądź proktologa, który określi zakres uszkodzeń i wdroży odpowiednie postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rogodbuyt Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 zapomaiłem dodac ze krew była po kilkunatu dniach a czy można w jakis sposob wykryc takie bakterie .to jest dla mnie cieżkoie mówic lekarzowi t tym rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rogodbuyt Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Chyba naprawde musiało sie cos uszkodzic gdyz teraz mam problemy z wypróznianiem (zwierracz sie nie zaciska )jak powinien ide do lekarza ale co ja mam mu powiedziec ze .Koledzy po pijaku wsadzili mi róg w odgyt (bedzie cieżko ale w innym przypadku nie dowiem sie czy przez to mam jakies bakterie w odbycie z tego roga .Czy można w inny spoasob zrobic jakies badania nie mówiac o rogu na obecnośc bakterii z rega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrian Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 z doswiadczenia dziewczynie podczas ostrego sexu jak niechcacy wsadzilem w tylek to miala problem z wyproznianiem przez 2 tygodnie i tez jej krew leciala, wiec po prostu cie koledzy rozdziewiczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Squ Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Też mam fajnych znajomych, kiedyś na imprezie wsadzili mi w odbyt martwego szczura, dopiero nazajutrz w toalecie się dowiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drep Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Też tak miałem, ale przeszło mi. Teraz jestem nawet fanem poroża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kwak Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 moze reszta jelenia jeszcze nie wyszla... przyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaja Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Może to poroże Muflona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi