Gość Andrzej Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Tydzień temu zostałem poddany operacji usuniecia jelita grubego (pozostało 20 cm), z powodu uchyłka. Operacja przebiegła prawidłowo, badania histopatologiczne prawidłowe. Jestem teraz w domu i nie wiem jaka powinienem zastosować dietę. Proszę o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Dieta powinna być lekkostrawna. Podobna jak niżej: http://www.echirurgia.pl/diety/dieta_uchylkowatosc.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ala Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Jablka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi