Gość Mirka 19 lat Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Leczę się na owsiki, w ciągu 2 miesięcy zachorowałam 4 razy na anginę ropną, do tego mam problemy z jelitami i leczę się u gastrologa...ponowne badanie wykryło że owsiki nadal są o to w większej ilości, anginę mam wyleczoną a mimo to mam gorączkę która nie spada utrzymuje się cały czas 39 C. do tego mam wole tarczycy. czum jest spowodowana gorączka ? przez owski czy też możliwe jest ze przyczyna jest inna ? proszE o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Gorączka jest uogólnioną odpowiedzią organizmu na toczące się procesy zapalne, uszkodzenie tkanek itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi