Gość ktoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Od kilku tygodni mam obrzek skóry penisa konczący sie na mosznie byłem u urologa on stwierdzil ze mam problemy z krązeniem ten obrzek jest raz wiekszy a raz mniejszy wszystkie fukcje są normakne bez zmian nie zazywam zadnych odrzywek na przyrost masy jestem kierowcą zawodowym moze jest tu przyczyna nie kozystam z panienek gdy poszedlem do kardiologa on powiedział ze pierwszy raz sie spodkal zeby przez krązenie był ten obrzek (KTÓRY NIE WYSTEPUJE U NÓG)wic prosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 To faktycznie może być spowodowane niewydolnąścią krążenia. Lekarz powinien zastosować dalszą diagnostykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi