Gość kamil Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Witam serdecznie Moje pytanie dotyczy guza na szyji mojego syna, który zanjduje się po lewej stronie pod uchem mniej więcej na środku szyji, martwi mnie to że zaczyna rosnąć byliśmy z tym u lekarza w polsce jak i w anglii wszędzie mówią że to nic poważnego, mimo że nawet tego nie zbadali. Gózek jest bardzo widoczny dziecko nie wykazuje żadnych oznak choroby ,jak go dotykamy synek odciąga glowę. Proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Najlepiej zrobić usg takiego guzka. Trudno powiedzieć co to może być nie widząc jak ta zmiana wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maria A Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witam, mam dokładnie ten sam problem co Państwo, jeśli coś więcej udało się wam dowiedzieć to prosze sie ze mna podzielic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Mamy ten sam problem z synkiem, w ponedzialek idziey do pediatry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kakakak Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 moja corka tez ma taki guzek i bierze juz drugi antybiotyk-lekarze mowia ze to cos od wezlow ale nic powaznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi