Gość ddd Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Od dłuższego czasu pojawiają mi się żółte strupki w *ujściu*? sutków, oby dwóch. Nic nie swędzi, nie boli, one odpadają, ale tworzą się od nowa. Wyczytałam w internecie, że ten problem dotyczy kobiet w ciąży, ale przecież to nie ma nic wspólnego ze mną, mam 16 lat. Czy musiałabym się z tym udać do lekarza? nie przeszkadza mi to jakoś bardzo, ale chyba normalne nie jest */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jest to prawdopodobnie wynik gry hormonów, do lekarza należy iść, jeśli z brodawek zacznie się wydobywać cokolwiek oprócz tego przezroczystego płynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ddd Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 nic się z nich nigdy nie wydobywało i nie wydobywa, a te strupki już z rok mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Wydzielina pochodzi raczej na pewno z przewodów, jako, że zasycha ona na żółto wnioskuję że będąc w konsystencji płynnej jest przezroczysta lub lekko opalizująca, można to sprawdzić starając się wycisnąć wydzielinę z piersi przez brodawkę - nie jest to szczególnie łatwe ani miłe, ale jeśli pojawi się przy tym krew trzeba będzie koniecznie zgłosić się na badanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ddd Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 a to konieczne, żebym to zrobiła? czy jak się na razie nic nie dzieje to mogę to zostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie wydaje się aby teraz trzeba było coś robić - jednak trzeba będzie w przypadku bólu lub pojawienia się krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi