Gość Gosia21 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam mam 21 lat i jakiś czas temu na lewej łydce wyczułam twardy guzek. Znajduje się on mniej więcej w połowie odległości między stawem kolanowym a skokowym po stronie bocznej łydki.Wiem że nie miałam żadnego urazu w tym miejscu. Dodatkowo mam w tej nodze także jałową martwice kłykcia przyśrodkowego kości udowej. Co mam robić z tym guzkiem i czy to jest jakoś powiązane z tą martwicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Proponuję zrobić USG nogi możliwe że robi się jakaś torbiel albo włókniak albo guzek w którym gromadzi się woda moze tez byc ucisk żyły i musisz sie zbadac aby nie pojawił się zator. Koniecznie zrób USG tego guzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi