Gość mateo111 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Witam. Mam 19 lat jestem mężczyzną.Mam koło żuchwy mały guzek jest pod skórą tam gdzie zawias żuchwy. Nie widać go dopiero jak się dotknie jest twardy przesuwa się jeśli się go zacznie ruszać. Nie boli mnie to wcale. Co to może być ? Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Witam! W celu określenia charakteru zmiany konieczne jest wykonanie badań obrazowych. Być może konieczna będzie biopsja lub wycięcie zmiany. Ze względu na lokalizację guzka powinien Pan udać się do chirurga szczękowego, który pokieruje procesem diagnostycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość s Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 a moze to po prostu slinianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi