Gość Rafał Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Witam, ok. pół roku temu wykonałem 2 razy ćwiczenie na powiększenie penisa, polegające na dość mocnym ściskaniu prącia. Robiłem to w pełnym wzwodzie i za drugim razem szybko ustał mi wzwód. Nic nie pękło, ani nie trzasło, po prostu straciłem szybko wzwód. Nic mnie nie bolało. Bardzo się wtedy się przestraszyłem, bo erekcja nie chciała wrócić. Po tym przez 2 tygodnie nie miałem w ogóle wzwodu, po czym zaczęło się stopniowo poprawiać. Dziś jest raczej OK, chociaż kiedyś penis był bardziej czuły i trochę sztywniejszy. Problem polega natomiast na braku (od tamtego czasu) erekcji porannych, są bardzo sporadyczne. W nocy jak się budzę, to czasem mam wzwód, ale rano, prawie wcale, może 2 razy w miesiącu. A czytałem, że zdrowy mężczyzna powinien go mieć. Co mam robić? Przy dziewczynie, o zaburzeniach nie ma mowy, tylko brak tych rannych erekcji mnie martwi. Proszę o poradę. Dodam, że kiedyś było idealnie, ale się zepsuło. Co mam z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Witam, nikt mi nie odpowie? Czy jeśli nie ma się rannych wzwodów, ale przy kobiecie staje, to jest to jakaś patologia czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nie , poranny wzwód, dla starszych *chwała poranka* bo to czasem jedyny wzwód po 50-tce, nie jest ważny. To jedynie objaw przepełnionego pęcherza moczowego. Podobnych ćwiczeń nie należy stosować, zerwaniu ulegają wtedy cienkie włókna nerwowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi