Gość Rado Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam, od pewnego czasu zauważam wyciek galaretowaty z prącia w trakcie oddawania kału a ostatnio również moczu. Wydaje mi się wtedy że jeszcze chce mi się sikać ale nie mogę i wyciek następuje dopiero po wykonaniu ucisku-ruchu penisem-jak przy masturbacji. Jestem tym zaniepokojony, szczególnie że od kilku lat bezskutecznie staram się o potomstwo. Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Witam! Wyciek z penisa może być objawem infekcji w obrębie układu moczowo-płciowego. Konieczne jest wdrożenie leczenia. Powinien Pan udać się do lekarza rodzinnego, który w razie konieczności wystawi skierowanie do poradni urologicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi