Gość mis123 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Witam, wyczułem ostatnio koło jąder (miedzy jądrami a wewnętrzną stroną uda) twardą kulkę może centymetrową. Nie boli ale towarzyszy jej dziwne uczucię, dzięki któremu zuważyłem to. Nie wydaję mi się zeby wczesniej mial cos takiego, pojawiła sie raczej nagle. Co teraz robic, poczekać pare dni, może zniknie tak szybko jak sie pojawiła czy isc do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam! Być może zmiana powstała na skutek stanu zapalnego mieszka włosowego. Nie można wykluczyć innego pochodzenia zmiany. Jeśli guzek nie ulegnie regresji w ciągu najbliższych kilku dni to konieczna będzie wizyta u lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi