Gość PATISZON Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam od kilku dni ciągle chce mi się pić wcześniej jak już pisałem bodajże w sercu miałem dziwne osłabienie które jakimś cudem samo minęło (trwało jakiś miesiąc .) teraz za to objawia się to ciągłe pragnienie . Co to może być ? Dzisiaj cały dzień od 1 lekcji w szkole kręciło mi się w głowie po podniesieniu nie wiem czy to ma związek z tym pragnieniem ale podaje takowe informacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 a może to początki cukrzycy? nie muszą ale pewnie warton zrobić badanie glukozy po obciążeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PATISZON Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Mam 15 lat bo nie powiedziałem . Jeszcze grosze pragnienie jest po mleku pije i pije jak już raz spożyje to pije do końca jak się skonczy wiadomo juz się nie napije bo trzeba iść do sklepu :D . Tak myślę czy czasem nie jest odwodniony bo zawsze w ciągu dnia spożywałem herbatę rano i na kolację i nic więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PATISZON Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Aha i nie oddaje często moczu tak jak to jest w cukrzycy tydzien temu mialem zabieg na paznokciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi