Gość Kamil Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Witam. Moim problemem jest to, że na kołnierzu żołędzia są białe krostki (pewnie prosaki to to już wiem) ale dlaczego to samo miejsce jest sine i wrażliwe na dotyk? Dodam, że miałem nadwrażliwość penisa ale już troche się z tym oswoiłem i przednią częśc mogę dotykac bez problemu, tylną jeszcze nie bardzo, czy to też kwestia przyzwyczajenia? A co do białych krostek, są jakieś maści na to czy żele, czy tylko kontakt z dermatologiem mnie ratuje? Proszę o odpowiedź i serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MamaMuDaje Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Dobry frajer z ciebie typie, jak sie wgl nie ruchasz albo jak pizda to cie wiecznie bedzie zoladz bolal przy dotyku mnie tak swedzi ze moge go nawet drapac.. Ogarnij co piszesz *p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi