Gość Anna Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Od jakichś 3 dni boli mnie odbyt. Mam również uczucie jakby był trochę opuchnięty, co daje się odczuć podczas siedzenia, a nawet chodzenia. Mam również uczucie wilgoci w tamtym miejscu, co czasem jest widoczne na bieliźnie. Jednak podczas wypróżniania się nie odczuwam bólu, ale mam w miarę luźne stolce. Nie zauważyłam żadnego krwawienia. Podczas mycia w okolicach odbytu wyczuwam malutkie zgrubienia, które są prawie nie do wychwycenia. W aptece kupiłam maść na hemoroidy: Procto - glyvenol. Czy to rzeczywiście są hemoroidy? Jeśli nie, to co to może być? Mam 16 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Najlepiej aby zbadał cię lekarz. Bez tego trudno określić co to może być. Prawdopodobnie są to żylaki lub ropień okołoodbytniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwia Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 zobacz w internecie co to jest wyciąg wodny z oczaru wirgilińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi