Gość Pieter94 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam. Sprawa wygląda następująco. Podczas wakacji w lipcu na obozie w Zakopanym miałem wypadek, w którym miałem wybity bark. Lekarz tamtejszego szpitala nakazał mi noszenia ortezy stawu barkowego na ok 1,5 miesiąca. Później miałem 10 zabiegów rehabilitacyjnych. Niestety wczoraj miałem ponownie wypadek na boisku, w którym po raz kolejny wybiłem sobie bark. Moje pytanie wiąże się z tym. Co mam zrobić aby kontuzja ponownie się nie powtórzyła, ponieważ ja nie mogę pozwolić sobie na takie kontuzje. Prosił bym o szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzychuuu86 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ja miałem to samo tylko już 7 razy! termin operacji już mam ustalony i zaczynam się powoli bać... zacznij od dobrego ortopedy i powiedz co jest grane bo później może być coraz gorzej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi