Gość Maciej Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam.. Miałem usunięte prawe jądro z powodu skrętu. po operacji minął jakiś 1miesiąc ćwiczę boks i biegam. od wczoraj zauważyłem zmiany na moim lewym jądrze otóż wczoraj miałem na jądrze takie jakby nicie i śluz różne grudki zasłaniało to cale moje jądro.. gdy się położyłem *zniknęło* na następny dzień(dzisiaj) zobaczyłem iż tą jądro mi się powiększyło i jest twardsze.. nie wiem co mi dolega czy się bać czy po prostu taki odruch to jest. z Góry Dziękuję za pomoc i odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 mogą to być żylaki jądra,ale lepiej zgłoś się do specjalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi