Gość piotr Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Dwa tygodni temu zacząłem odczuwać ból w pachwinie (z lewej strony) ból był znośny ale odczuwalny przy wysiłku lub przy odchylaniu penisa w prawą stronę. Po kilku dniach ból w pachwinie zmniejszył się, ale na ponisie u jego podstawy przy jądrach zrobił się mały guzek, na samym środku,dzień lub dwa póżniej po lawej i prawej stronie powstało zgrubienie *żyłka* *pierscien* wielkości tego guzka, bardzo wyczuwalna pod skórą jak i bardzo widoczna, obejmująca penisa od strony jąder (tylko od tej strony) wyczuwalna podczas spoczynku jak i w zwodzie.w tej chwili jest bardzo widoczne zgrubienie na długości od 2-3cm nie mam problemów z oddawaniem moczu i nie odczuwam bólu podczas tej czynności podobnie nie mam problemów podczas stosunku. PROSZĘ O POMOC podpowiedz co mogło być przyczyną powstania takiej zmiany oraz jak mogę to wyleczyć by wszystko wrócilo do stanu pierwotnego. czy zwlekanie z wizytą u lekarza może mieć powazne konsekwencje ? jakie ? ponieważ mam ograniczony dostęp do służby zdrowia z powodu wyjazdu. mam 28 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam! W celu określania przyczyny powstania oraz rodzaju zmiany konieczna jest ocena przez lekarza. Być może specjalista zleci wykonanie badań dodatkowych. Powinien Pan udać się do specjalisty urologa. Do poradni urologicznej w ramach NFZ konieczne jest skierowanie od lekarza rodzinnego. Istnieje prawdopodobieństwo, że zwlekanie z wizytą u lekarza może doprowadzić do progresji zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi