Gość ssonyy Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Witam od dluzszego czasu zle sie czuje. Gdy jestem w szkole zaczyna mi sie robic slabo, mieni mi sie przed oczami az (mam 17lat), czuje jakbym mial zaraz zwymiotowac, nie moglem polknac sliny czuje jakbym mial zatkane gardlo, nie moze mi sie odbic, burczy mi w brzuchu, wogole nie mam nawet apetety nic jest. Co najlepsze gdy jestem w domu wszystko powoli mi przechodzi. W weekend bardoz dobrze sie czuje. Badania zrobione i niby wszystko wporzadku dostaje tabletki na zoladek ale to nic chyba nie daje... Co to moze byc ? Jak sobie z tym radzic ? : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SSONY Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Pomoze ktos? Bardzo cięzko mi z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PATISZON Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Może masz nerwice , napisze ci jutro mój przypadek *) (15 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi