Gość Jakub Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dzis podczas stosunku zerwalem wędzidełko , krew leciała obficie ale udalo sie zatamowac , ale mam powazny problem i nie wiem co zrobic . miejsce u nasady zerwania nabralo koloru ciemno fioletowego i teraz nie wiem czy nie przejmowac sie tym zabardzo i poczekac az sie zrosnie czy jechac dzis na pogotowie , prosze o jak najszybsza odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam! Zasinienie najprawdopodobniej jest następstwem zerwania wędzidełka. Zmiany ulegną stopniowemu zmniejszeniu wraz z gojeniem się rany. Warto jednak udać się do specjalisty urologa, który zdiagnozuje zbyt krótkie wędzidełko. Najprawdopodobniej konieczne będzie wykonanie zabiegu zwanego plastyką wędzidełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi