Gość Maciek Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam, Około 2 miesięcy temu grałem w piłkę nożną i poczułem taki dziwny ból jak przy naciągnięciu mięśnia w okolicach pachwiny. Szybko przeszło i zapomniałem o tym. Około 3 tygodni temu znów grałem w piłkę i sytuacja się powtórzyła, mimo to dograłem mecz do końca. Za ok. 3 dni od zdarzenia leżałem na kanapie i chciałem odepchnąć się nogą i wtedy znów ten ból. Jest dość trudny do zlokalizowania. Nie jest to ścięgno przy pachwinie, bardziej w mosznie. Dzisiaj ból nie jest duży, w zasadzie to bardziej dyskomfort odczuwam, najczęściej przy długim siedzeniu (no i nie biegam, bo się boję odnowienia). Cóż to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 A dzisiaj to bardziej przypomina pieczenie w środku niż ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Dzień trzeci. Objawy pasują do zapalenia stercza, ale nie mam ani gorączki, ani problemów z oddawaniem moczu. Sobota, nie siedzę w pracy, leeki ból odczuwalny tylko przy gwałtownych ruchach nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Dzień czwarty - dolegliwości ustępują, ale dzień piąty od rana opuchlizna wokół nasady członka oraz niewielka opuchlizna po obu stronach pachwiny. Wizyta w całodobowej przychodni i oględziny chirurga wykluczyły przepuklinę, ale wciąż nie wiadomo co to jest. Wydaje mi się że mam twarde podbrzusze, byś może powietrze. Co za przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Najlepiej wykonać USG j. brzusznej i nn. płciowych zewnętrznych, badanie powinno wykazać czy problem dotyczy mięśni, ścięgien, naczyń czy może pęcherza moczowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Dzięki za odpowiedź, jutro idę na USG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi