Gość Adam Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Po 2 tygodniach od usunięciu szwów po wycinaniu znamiona wyszła mi w miejscu blizny mała biała krosta, nie wiem co z nią zrobić, czy udać się z tym do dermatologa, czy istnieje jakieś niebezpieczeństwo ? Z góry dzieki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teresa Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Prawdo podobnie blizniawiec,z powrotem do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Adam i jak ? dalej to masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 też mam białą kropkę na świeżej bliźnie - byłam u chirurga, który stwierdził ...tzn przemilczał i nie odowiedział na moje pytanie - tylko polecił przemywać czymś na bazie spyrytusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bimber Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Niech wypije ten spirytus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi