Gość ja Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Witam, od maja tego roku moja mama zaczęła chudnąć, miała również inne objawy, wyniki krwi były w normie, nieznaczne podwyższenie OB, na usg jedynie jakiś ślad w jelicie. W piątek okazało się że to nowotwór, lekarz ocenił go jako złośliwy, ale czekamy na wyniki histopatologiczne. Chciałabym się zapytać czy jeśli na USG jamy brzusznej wszystkie inne objawy były w normie, kolejne badania krwi były w normie- jedynie OB znacznie podwyższone, węzły chłonne ok to możemy wykluczyć przerzuty? wiem że trzeba poczekać na wyniki RTG klatki piersiowej i na wyniki badania histopatologicznego ale czy istnieją szanse na całkowite wyleczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi