Gość Maciej Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Witam.. miałem wycięte prawe jądro.. moje pytanie brzmi czy mógłbym ćwiczyć boks? nawet gdy będę ostrożny ii nosił obcisłe slipki aby otrzymywać te jadro w 1 miejscu ? ćwiczę, biegam, gram w piłkę, w siatkówkę myślę ze boks nie powinien zaszkodzić.. dziękuje za odpowiedz *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Pytanie jest niezasadne. W czym bowiem miałby wyrażać się wpływ braku jednego jądra na uprawianie boksu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciej Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 no bo nie wiem czy można uprawiać taki sport. Żeby drugiego nie stracić. Czyli bez obawy mogę ćwiczyć ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Oczywiście że możesz, jednak zawsze musisz być przygotowany na to ryzyko. Slipki lepiej noś luźniejsze, jądro będzie mogło łatwiej się przemieszczać przy uderzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi