Gość niebo Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam. Ostatnio kochałem się z kobieta i pękło wędzidełko... trochę bolało, krwi też trochę poleciało. Ale nie wiem co dalej, Poczekałem z 1,5 tygodnia żeby się zrosło a to dalej pękło.... Nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam! Zbyt krótkie wędzidełko może mieć tendencję do pękania podczas stosunku. Każdorazowy uraz powoduje powstawanie blizny, która dodatkowo skraca wędzidełko. Powinien Pan udać się do specjalisty urologa w celu oceny zaawansowania problemu. Najprawdopodobniej zostanie zaproponowany zabieg plastyki wędzidełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Można również uprawiać sex w prezerwatywie przez pewien czas, aż wędzidełko zrośnie się mocniej i koniecznie zapewnić lepsze nawilżenie żelem intymnym - poślizg odpowiednio zmniejszy niepotrzebną siłę tarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi