Gość Maciek Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Witam, od jakiegoś czasu zacząłem czuć ból w lewej pachwinie udowej. Ból nie jest zbyt mocny i objawia się głównie wtedy gdy wykonuje jakiś ruch lewą noga. Sama noga mnie nie boli jednak gdy chodzę *czuję* że coś jest z nią nie tak. Z tym problemem udałem się do dwóch chirurgów. Pierwszy nie był w stanie określić co mi jest, drugi kazał wykonać USG pachwiny i jamy brzusznej. Badanie USG nie wykazało żadnej patologii co potwierdził również lekarz odrzucując między innymi przepuklinę. Również neurolog wykonujący USG nic nie zauważył niepokojącego. Chirurg stwierdził, że ból może wynikać z jakiegoś urazu i żebym brał pyralginę, gdy czuję ból. Żadnego urazu z tą okolicą nie doznałem, ból pojawił się z dnia na dzień. Mineło parę dni od wizyty u chirurga, a pachwina nadal mnie kłuje i noga jest jak gdyby osłabiona. Myślałem nad udaniem się do kolejnego chirurga ale obawiam się, że postawi podobną diagnozę. Czy ból spowodany w pachwinie może być natury urologicznej? Sam nie wiem jak mam teraz poczynać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi