Gość Sylwia Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Wykryto u mnie wodniaka jajowodu o srednicy 2,5 cm . Dzieci nie planuje juz ale chcialabym sie dowiedziec czy powinnam sie tym martwic i jakie jest leczenie w tej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam! Jeśli wykryta zmiana nie daje żadnych dolegliwości oraz nie powiększa się to lekarz może zalecić dalszą obserwację. Warto pamiętać, że sposób postępowania dobierany jest indywidualnie do każdego przypadku. Dlatego też powinna Pani skonsultować się z ginekologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwia Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Nie mam pojecia czy sie powieksza ale od 2 lat twierdzono ze mam torbiel . Jezeli chodzi o dolegliwosci to caly czas bolalo mnie po prawej stronie ale sadzilam ze to jajnik . Dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwia Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Bylam dzis u lekarza i dostalam skierowanie na zabieg usuniecia wodniaka z jajowodu . Czy ktos moze mi powiedziec ile trwa taki zabieg i jak jest przeprowadzany ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi