Gość grzegorz Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Niedawno zauwazylem zgrubienie na penisie od wewnetrznej strony cos na ksztalt grubej zyly,opisujac prostym jezykiem wyglada to jak kawalek slomki,dzdzownicy pod skora zakonczone zgrobieniem,pobolewa przy dotyku.nie mam problemow z oddawaniem moczu i wspolzyciem.bardzo prosze o odpowiedz,z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Prawdopodobnie wynika to z nieodpowiedniego odpływu krwi i w związku z tym tworzeniem się skrzepów krwi. Można kupić sobie w aptece żel Lioton i udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janskrzyński14 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Mam 14 lat i po przyjściu ze szkoły zauwazyłem zgrubienie na penisie coś w stylu bąbla co z tym zrobić najlepiej bez wizyty u lekarza morze jakś maść czy cos proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Proszę się nie denerwować. Zapewne to jakiś zaczopowany gruczoł łojowy. Zmiana prawdopodobnie wchłonie się samoistnie w przeciągu kilku dni (zachowaj należytą higienę tej okolicy ciała). Jeśli do tego nie dojdzie powiedz o tym rodzicom i ewentualnie skonstatuj się w tej sprawie bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ernest Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 witam. wczoraj przy kapieli zauwazylem gruba zyle ktorej nie mialem wczesniej. czy jest to jakis stan chorobowy? oczywiscie zrobilem zdjecie. biore leki przeciwzakrzepowe. https://ibb.co/KX8THpw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi