Gość Michał Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam, ostatnio uderzyłem się w lewe jądro, następnego dnia obudziłem się z lewym jądrem wiele większym niż prawym, podbrzusze ani nic mnie nie boli jednak gdy coś robię to jądro mnie boli, minęło 5 dni i nic się nie dzieje tak jak było opuchnięte tak jest tyle, że zauważyłem, że w mosznie pod tym lewym jądrem jest jakaś *narośl*, *gródki* (trudno to nazwać) i właśnie przez to jądro jest powiększone, co to jest, czy to coś groźnego? PS. Te małe obiekty pod jądrem nie bolą tylko samo jądro boli jak dotykam lub jak coś robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Dodam, że wcześniej tych grudek nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michaś Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Mogą to być żylaki powrózka nasiennego najlepiej skonsultuj się z urologiem on powinien wszystko wyjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Czy muszę iść do lekarza czy zginie to samo? Wstydzę się pokazywać takie rzeczy lekarzowi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi