Gość Darek9525 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Pod koniec listopada 2012 roku będę miał operację w związku ze zdiagnozowaną u mnie przepukliną kręgosłupa na odcinku L4-L5 i L5-S1. zastanawiam się czy zdecydować się na założenie podczas operacji membrany antyzrostowej (być może prawidłowa nazwa jest trochę inna, być może jest to folia lub żel antyzrostowy, lecz pewności nie mam). Gdzie w ogóle można to zakupić i ile to kosztuje? Proszę też o opinię także tych którzy przeszli taką operację i nie mieli czegoś takiego założonego, jak się teraz czujecie, czy po operacji zrobiły Wam się zrosty, a może ktoś mi to odradzi? Proszę o pomoc, bo za chwilę mam operację i nie wiem co zrobić. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darek9525 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 operacja jest wskazana w twoim przypadku?ja tez kfalifikuje się na operacje przepuklin ale jezeli to ma pomuc to się zgadzaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ana Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 jestem 4 miesiace po takiej operacjii i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ana Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 mniejszy jest ból teraz po operacji ale noga trochę boli nadal ,czeka mnie kontrolny rezonans bo miałam niedowład nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi