Gość Damian Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Niedługo mam operację V kości śródręcza w lewej dłoni i strasznie się boję mam mieć zakładaną płytkę, chciałbym wiedzieć czy to bardzo boli i jak długo będę miał szynę na ręce, oraz w jakim czasie po zdjęciu szyny wyjmą mi tą płytkę. I najważniejsze pytanie czy po tym wszystkim będę mógł normalnie funkcjonować ręką, strasznie się boję Proszę o odpowiedź :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylvi Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Ja mam plytke ale w stopie , minelo 1,5 roku i chca wlasnie mi ja usunac . Pierwsza operacja byla pod czesciowym znieczuleniem wiec bylo ok ale po znieczuleniu bolalo i to bardzo ale to byla stopa wiec podobno bol jest nieunikniony . Teraz czeka mnie wyjmowanie i z tego co mowil lekarz bol bedzie taki sam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 no ale płytkę na kości śródręcza wyjmuje się z tego co czytałem jakiś miesiąc po zdjęciu gipsu i podobno nie boli to tak tylko że ciężko pracować taką ręką bo nie ma się całkowitej władzy w niej, więc Twój przypadek jest całkiem inny, może ktoś inny mi coś o tym powiedzieć z podobnym przypadkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 po 6 miesiacach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi