Gość Grzegorz Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Miałem robiony zabieg usunięcia ginekomastii w nowej soli chirurg kazał nosić bandaż przez kilka tygodni nie byłem zadowolony z efektu wiec nosiłem go dłużej.Sutki są jakby zalane tłuszczem czy coś czytałem że to może być płyn limfatyczny czy coś, może za krótko nosiłem bandaż? Pod wpływem wody jest tak jak ma być sutki są mniejsze wyglądają jak powinny ale gdy tylko trochę odczekam wszystko wraca do poprzedniego stanu. Dalej mnie boli jak dotykam (przecieram) w miejscach szwów.Myślałem ze to wina nadwagi ale widziałem innych bardziej otyłych i mieli normalnie zrobione.Chodzę na siłownie już kilka dobrych lat wyhodowałem sobie sporo mięśni i klatę, wiec nie jestem mocno zalany.Nie mam pieniędzy żeby teraz jechać do chirurga i nie wiem co mam już robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwet Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Grzesiek,cierpliwości, teraz masz jeszcze wszystko napęczniałe.Za dwa miesiące będziesz dopiero mógł ocenić czy jesteś zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi