Gość Kasia z Rzeszowa Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ostatni robiłam badanie USG piersi,mam 29 lat , wynik badania był: "Piersi o budowie gruczołowo-tłuszczowej. Zmian ogniskowych, w szczególnośći podejrzanych o malignizację nie stwierdzam.W lewej piersi na godz.2 prawidłowy wewnątrzustkowy węzeł chłonny wielkości 6X3 mm.Doły pachowe bez zmienionych lub powiększonych węzłów chłonnych." Czy mam sie zacząć martwić tym węzłem chłonnym w lewej piersi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 W sutku występują fizjologicznie naczynia i węzły chłonne. W opisie jest napisane, iż jest on prawidłowy. Zresztą bardzo mały. Nie ma się czym martwić ale należy regularnie przeprowadzać samobadnie piersi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi