Gość nina78 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Kilka miesięcy, może nawet rok temu w jednym z nowo powstałych znamion miałam uczucie ni to bólu ni swędzenia, takie dziwne coś co z czasem doprowadzało mnie do coraz większych nerwów. Ostatni znamię delikatnie się powiększyło tzn robi się bardziej wystające ma lekki stan zapalny wokół no i świąd staje się nieznośny. Jestem umówiona na wycięcie paskudy, niestety nie wiem za wiele co mnie czeka bo lekarze nie są zbyt wylewni. Prawdę mówiąc to nie wiem nic. Jedyną rzecz jaką usłyszałam kilka miesięcy temu na badaniu dermatoskopem to: taka pani młoda szkoda by było. Prosiłabym o mało radę o co mam pytać albo czego dopilnować podczas zabiegu w szpitali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja mam podobnie jednak robią mi się rany głebokie znikąd, wokół jest stan zapalny i potem robią się paskudne blizny. Proszę o pomoc jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi