Gość piotrek Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 witam serdecznie mam pytanie odnośnie gózka wyczówalnego na prawym kolanie,parę dni temu wywróciłem sie na śniegu,upadłem na kolano,byla opuchlizna,duży ból,teraz opuchlizna sie zmniejszyła,ból jest mniejszy,pod palcami wcierajac altacet wyczółem *jakies jajo* pod skórą,moge je *przesówać*,wydaje mi sie że wielkość tego czegoś jest ok 2 cm,chodząc po równym podłożu ból jest maly,gorzej na schodach.. pytanie co to może być? czy sugerowana jest wizyta u lekarza dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Guzek ten to prawdopodobnie krwiak pourazowy. Oprócz altacetu zalecałbym żel z heparyną (np. Lioton 1000 4-5 razy dziennie). Jeśli guzek nie wchłonie się w przeciągu kilku dni należy skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Irma Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Lepiej od razu idź do lekarza bo to jest niebezpieczne,mozesz dostać skrzep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi